滴答网 - 澳洲中文网_澳洲交友_澳洲租房_澳洲房产_澳洲旅游_澳洲汽车_二手市场_澳大利亚华人论坛

标题: coles招聘 [打印本页]

作者: qinyi    时间: 2008-10-5 07:08
标题: coles招聘
Below is 1 job at Coles Group Careers Job Mail that matched your Job Mail subscription:

Bar & Glass Attendants - Toowong (Job No: 497544)
The historic Regatta Hotel is looking for friendly and enthusiastic people to join their team as Bar and Glass Attendants.
Opening date: 03/10/2008 at 9:00 AM E. Australia Standard Time
Closing date: 31/10/2008 at 4:00 PM E. Australia Standard Time

作者: FBI    时间: 2008-10-5 14:18
这个是PUB招BAR STAFF的广告
作者: qinyi    时间: 2008-10-5 15:21
恩,有啥问题吗???
作者: 全家桶    时间: 2008-10-22 21:07
去COLES做比华人餐厅好得多,有英文环境,有培训,有REFERENCE
作者: FBI    时间: 2008-10-22 23:59
原帖由 全家桶 于 2008-10-22 21:07 发表
去COLES做比华人餐厅好得多,有英文环境,有培训,有REFERENCE

地球人都知道
作者: 寳^@^呗^@^    时间: 2008-11-12 20:46
标题: 你好...
这位姐姐啊,我看您在这上面发了好多帖子,好羡慕你哦.什么都知道...
我最近有想找一份新的工作,不知道可不可以给介绍几个呢?
谢谢了哦..嘿嘿

欢迎光临 滴答网 - 澳洲中文网_澳洲交友_澳洲租房_澳洲房产_澳洲旅游_澳洲汽车_二手市场_澳大利亚华人论坛 (http://www.sydneybbs.com/) Powered by Discuz! X3.2